Mollet HC - Passió per l'hoquei

Bloc dedicat al club, on volem penjar fotos, videos, comentaris ...

Pre A s'imposa a la pista del Arenys ( 1 - 3 ) i es situa tercer a la classificació

>> dimecres, 21 d’abril del 2010

Dissabte bon partit de categoria prebenjamí el que es va poder veure a Arenys, el partit va ser força igualat en el tres temps, com ho demostra que Mollet només va fer un gol en cada part, si bé l'equip local tampoc va veure porteria tret del gol que va fer al primer temps. Es podría dir que aquest resultat es real ( 3 gols visitants per un local ) fet poc usual en aquesta categoria. També s'ha de dir que poc però amb qualitat tots quatre gols vam ser força macos.

El partit va començar amb un Mollet ben disposat a la pista ( plena de pols ) però potser una mica nerviosos, volian fer joc de toc, xut desde fora si no hi havia lineas per fer les pasades buscant segones opcions... , però els contraatacs ver-i-blancs eren molt perillosos, curiosament el gol visitant es va produir com a resultat de un contratac, gol que va ser contestat en joc estatic pels locals. S'ha de dir que l'actuació del porter Molletenc va impedir que els perillosos contraatacs, acabesin en gol fent parades de força merit.
En el segon temps l'escenificació va ser la mateixa, Mollet va guanyar en tranquilitat, després d'obtenir el primer punt, i encara va pujar el nivell una mica més fent molta més presió a la sortida de bola des de darrera que feia l'equip de casa. Fruit d'això els vermells, es vam fer un fart de robar pilotes i obtenir ocasions, el premi va ser un maquísim gol de pasada al segon pal i bonica rematada de primera tal com venia ajustada al costat de la porteria. Novament les ocasions locals, s'estavellavem o a la defensa o amb la molt bona actuació del porter, en estat de gràcia.
 
Ja en el tercer temps, l'Arenys es va obsesionar en busca del gol ràpid, joc masa individual, i amb aquestes precipitacions, era més fàcil recuperar pilota i reiniciar el nostre atac, tot i això no va ser fàcil  foradar la porteria local, fins que en un fort xut creuat novament ens avançaven establint el marcador definitiu, els locals ho intentavem però on no arribava la defensa i havia el nostre porter, així  fins al final del match.

Publica un comentari a l'entrada

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP