Mollet HC - Passió per l'hoquei

Bloc dedicat al club, on volem penjar fotos, videos, comentaris ...

Resultats partits a Casa 24/01

>> diumenge, 24 de gener del 2010

Nova derrota del Prebenjamí A:

L'equip ha sortit a la pista adormit, sense intensitat, nomès al final del partit han estat mès tranquils i alliberats a la pressió una vegada el partit ja estava dat i beneit, tot això merescuda derrota pel mal joc vist a la pista, si bé el resultat final ( 0 - 3 )  davant el  Masquefa, no demostra la qualitat que aquest equip quan vol pot oferir, sempre respectam el rival, esperem que poc a poc, recuperem les sensacions que ens fan jugar com realment sabem fer.

Primer partit i primera victòria del Benjamí A:

Per fí ! feia.... molt de temps que l'equip estava aturat, però el descans no ha fet mal pel que sembla, partit ràpid amb intensitat, ( sorpresa pel canvi experimentat pel jugadors prebe, que abans havian fet un pèsim partit ) amb bons moments per part de les dues bandes, però amb mès  ocasions de gol per als locals, que mica en mica han anat ampliant la diferència fins arribar al 7 - 4 davant un Sentmenat que tot s'ha de dir, ha fet un bon partit.


Benjamí B Vs Vic

Partit molt intens, joc molt viu, i molta passió a la grada, constanment animant i donant suport, a nivel de joc l'equip rival tenia les idees més clares i ha sabut jugar millor en estàtic, peró Mollet al contratac han estat molt hàbil, a manca de poc temps per al final del partit, el Vic ha agafat avantage al marcador, però amb molta lluita s'ha arribat al resultat final de 4 - 4.

Publica un comentari a l'entrada

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP