Bloc dedicat al club, on volem penjar fotos, videos, comentaris ...

1ª Nac.Cat. vs Arenys de Munt: 5-4

>> dilluns, 1 de març del 2010

Quin partidàs!!! Dels que fan afició!!!
Davant estava el líder, l'Arenys de Munt, amb Illa i Daumal jugant com saben fer-ho, i per això es van avançar 0-2 fent molt mal al Mollet HC, que dominava el joc. De fet, la possessió va ser majoritàriament del Mollet durant tot el partit, corrent i movent la bola a un ritme endimoniat. L'Arenys esperava des del darrera les seves oportunitats, i ben bé que les va aprofitar. Però el Mollet no es volia pas rendir tan aviat i amb dos gols va empatar el partit abans del descans (2-2).
I no només això, sinó que en la repressa va augmentar el seu compte avançant-se fins col.locar-se 4-2. Però novament l'Arenys va marcar per partida doble i va empatar el partit a 4 gols.
Un final de partit emocionantíssim i dels que creen afició, com hem dit. I afortunadament aquest cop el gol del desempat va caure del costat del Mollet a falta d'uns 3 minuts pel final, mentre un immens Mañé convertia la seva porteria en un mur infranquejable. Després, amb un joc de tiki-taka van saber mantenir la pilota enganxada als seus sticks, no permetent que l'Arenys canviés el marcador final de 5-4.