Mollet HC - Passió per l'hoquei

Bloc dedicat al club, on volem penjar fotos, videos, comentaris ...

Prebenjamí A 1 - Palau 3

>> dissabte, 20 de març del 2010

En el darrer partit vam rebre la visita del Palau, els quals vam demostrar perquè son liders de grup ( compartit amb el Masquefa ), en la primera part vam escombrar els locals, que mai vam fer por a la porteria rival, incontestable 4 a 0 desde els primers segons de partit, on ja vam deixar clara les seves intencions en un xut llunyá,a mesura que pasava el temps, la diferència va continuar creixent fins arribar al resultat ja comentat. En la segona part tot va cambiar, en aquest cas la igualtat va ser la nota predominant, on tots dos equips volian, pero la iniciativa visitant, era rapidament contestada pels vallesans, a pocs segons del final, els groc-i-negres es vam avançar en el 2 a 3 que semblava definitiu, però, només treure de centre i de fort xut, el guarisme es va igualar en aquest segon temps. 3 a 3. En el tercer temps, semblava que l'empat al match podia  arribar, on d'entrada els locals es vam posar per davant al marcador, però a mesura que pasaven els minuts, primer amb un bonic gol i després mitjançant un penal, els visitants novament es vam fer amb el control del partit, fins arribar al resultat de 1 a 3 en aquest ultim periode. Resultat definitua 1 a 3, recordar que el partit davant el Masquefa es jugarà amb data 10 / 4 a las 12.00 h.