Mollet HC - Passió per l'hoquei

Bloc dedicat al club, on volem penjar fotos, videos, comentaris ...

El Benjamí ensopega a Sentmenat ( 10 - 6 )

>> dimarts, 23 de març del 2010

Gairebé portaven tres minuts de joc, i l'equip vallesà es va trobar ja d'entrada amb un resultat advérs de 3 - 0, tot i que els jugadors vam reaccionar, les ocasions arrivaben, però predominaven els xuts fora de portería, la qual cosa feia imposible segones ocasions a més de les bones aturades del porter local. Mentrestant els blanc-i-blaus treian profit de les seves ocasions i van anar poc a poc incrementant el seu marcador fins al 5 - 0, poc abans del descans, Mollet retallava diferències ( 5 - 1 ).

En la segona part, amb la llicó apresa, els visitants vam presionar molt, fruit d'aixó, vam recuperar moltes pilotes, creant molts contratacs i en pocs minuts la renda local va disminuir de manera alarmant, ( 5 - 4 ), la remuntada semblava al nostre abast, però vam entrar en uns minuts d'intercanvis ( 6 - 4, 6 - 5 ), fins que amb un penal i una falta directa  i a pocs minuts del final, es va fer un mur dificil de superar. Mentres que Mollet no va tenir cap penal ni falta directa, Sentmenat va disfrutar de les dues coses per partida doble, cosa que no entenem pel lloc vist a la pista. En els dos minuts finals, vam treure el porter, per tenir un jugador mes de pista i presionar, però no va tenir el resultat esperat, i els locals, vam aprofitar per incrementar la seva renda fins al 10 - 6 final.