Bloc dedicat al club, on volem penjar fotos, videos, comentaris ...

Benjamí A Mollet H C 4 - Torrelavit 7

>> diumenge, 28 de febrer del 2010

De menys a més

Fluix comencament de partit del Ben A, que de seguida es va trobar amb un 0 a 4, i semblava que l'equip estava en caiguda, després de uns minuts de contenció va arribar el cinqué, semblava que els canvis i el temps mort no aconseguia aturar el joc visitant, poc joc de equip, i la obsesió de xutar davant el porter i sota la linea de porteria, sobre el soroll de la bocina, va arribar el 1 a 5.

A la represa, la situació canvia, l'equip comença endollat i en pocs minuts dos gols vam ficar l'equip al partit, 3 - 5, ara si que es veia una mallor fluidexa i seguretat a la defensa, eren els nostres millors minuts, però la reacció es va tallar amb el sisé gol visitant, tot i que els vallesans vam tornar a retallar la distància, 4 - 6, el partit ja estava sentenciat, a les acaballes del partit arrivaba el definitiu 4 - 7.