Mollet HC - Passió per l'hoquei

Bloc dedicat al club, on volem penjar fotos, videos, comentaris ...

El Benjamí A guanya amb remontada

>> dilluns, 8 de febrer del 2010

Aquest dissabte, el Benjamí A va tornar a guanyar per un total de 3 a 7 en el seu enfrontament amb La Garriga, el partit, com ens té acostumat aquest equip, va ser d'una entrega total i molta lluita, igualat en la primera part, i ambs minuts a banda i banda en la segona part per cada equip.

De bon comencament, les oportunitats eran constants en les dues porteries, si bé l'equip local va tenir més arribada, es va trobar amb l'Antonio en molt bon estat de forma, i on no arrivaba el porter i eren els pals, en canvi a l'altre banda, els visitants es van avançar amb dos gols. Després d'uns minuts de contenció, van arribar el gols dels blan-i-blaus, resultat amb el qual s'aniria al descans. ( 2-2 ).

A la represa de la segona part l'equip local culmina la remontada i s'avança en el marcador ( 2 - 3 ), però, aquest fet va esperonar als molletencs, que van disfrutar de dues faltes directes i a més van contratacar amb molta claredat fent seus molts minuts d'aquesta segona part. Felicitar l'equip pel seu gran esforç, per la victòria i ,  pel el seu esperit que fins i tot  s'encomana a la grada.