Mollet HC - Passió per l'hoquei

Bloc dedicat al club, on volem penjar fotos, videos, comentaris ...

El Benjamí A pateix la seva primera derrota de la segona fase

>> dilluns, 22 de febrer del 2010

El dissabte al  de matí, no va poder ser, enfrontament davant el líder, el Mollet segon classificat amb igualtat de punts, va coneixer la primera derrota en aquest grup davant l'Olesa per un resultat de 5-0.

Ja de bon comencamen las diferències fisiques, denotaven unes desigualtats que serien dificils de superar. En la primera part, les ocasions més clares eren per l'equip visitant però amb rematadas molt inocents en ocasions, i en d'altres el porter, un auténc mur, s'encarregava d'aturar les millors oportunitats ( penal fallat ), l'Olesa amb arribades ràpides creava molt de perill, però la defensa molletense, aconseguia d'evita les pasades al segon pal, llavors, vam fer un joc més vertical, probant el xut de lluny, amb quest canvi, els minuts anaven passant, i mica en mica l'equip local s'anava fent amb el partit, vam tenir més i millor ocasions, fins que vam obrir la llauna, malgrat la més que destacable actuació del porter visitant. Al descans es va arribar amb el resultat de 3-0.

La segona part més del mateix, si bé al Mollet li va costar molt més arribar a la porteria contraria, sense agafar la mida de com atacar al porter local, l'Olesa es va fer un fart de xutar a l'Antonio, que ho va aturar gairebé tot, però no va poder evitar rebre un parell de gols mès, resultat final 5- 0.