Mollet HC - Passió per l'hoquei

Bloc dedicat al club, on volem penjar fotos, videos, comentaris ...

Prebenjamí A s'imposa a l'Arenys de mar ( 3 - 1 )

>> dilluns, 8 de febrer del 2010

El partit no va ser tan fàcil com ho fa pensar el resultat final, Mollet va intentar el joc en equip, tot i que no sempre va sortir bé, i el rival amb un joc més anàrquic, també creava molt de perill, tot i que la defensa va ser bona, Antonio ( com no ) que està en estat de gràcia, va aturar gairebé tot, això trenca la moral de qualsevol rival.

En la primera part, ens acostaven a la porteria rival, però amb poca definició, sabiem arrivar però, les oportunitats no acavaben de materialitzar-se, fins que en un remat a porteria, el porter va queda estirat, i en aquesta ocasió, van estar hàbils aprofitant la el regal, el segon gol va donar tranquilitat i va obrir el camí.( 1-0)

A la segona part, joc una mica mes trabat, i aqui van estar millors el verd-i-blancs que en una bona jugada, s'avancaven en el marcador, no quedava gaire temps, acosaven al rival, però es tancava be al darrere, Toni de fort llancament va fer un gran gol per l'escaire. ( 1-1 ).

Tercera part, amb l'empat garantit, en tots dos equips, s'imposaven els porters, pasaven els minuts i el marcador continuava a 0, Arenys va disposar de bones ocasions, però el porter local, desesperava l'atac visitant amb aturades de gran merit. Bonic gol de Ferran i rematava la feina Francesc donant la tranquilitat. ( 1-0 ). Proper partit anem com a visitants a La Garriga.