Mollet HC - Passió per l'hoquei

Bloc dedicat al club, on volem penjar fotos, videos, comentaris ...

Benjamí A Torrelavit 4 - Mollet HC 3

>> diumenge, 2 de maig del 2010

Partit ajustat el disputat ahir Dissabte entre el segon i el tercer de grup, si bé l'equip local va agafar avantatge ben aviat ( menys de deu segons ), el partit no va ser gens facil com feia preveure aquest tempraner gol. Al descans es va arribar amb el resultat de 3 a 1 que semblava posar les coses facils per al Torrelavit, a la segona part Mollet cada vegada apretava més, ( 3 - 2 ), els de casa vam mantenir el marcador ( 4 - 2 ), però la pressió que vam posar el vallesans a la pista va fer pujar el definitiu 4 - 3 quan encara mancava un parell de minuts, Mollet continuava presionant i robava pilotas importants, però amb una bona actuació del porter, els de casa es vam fer al final amb el partit.