PBen A vs Cerdanyola: 3-1

>> diumenge, 2 de maig del 2010

Així, així!!! Quin final de temporada!!!
Tant de bo la primera volta d'aquesta lliga haguèssim jugat igual de bé.
La primera part ha sigut força complicada i el primer gol molletenc ha sigut igualat minuts després pel Cerdanyola, acabant la part en empat 1-1.
Però la segona part el Mollet ha mostrat la seva superioritat i major empenta i ha pressionat molt la porteria contrària fins foradar-la per dos cops. Els contraris han intentat aprofitar la pressió local per llençar-se al contraatac, però la defensa i el porter han frustrat qualsevol intent. 2-0 final.
I la tercera part ha sigut un calc de la segona, amb pressió local, contraatacs individuals visitants i grans parades del porter Antonio. 3-0 al final.
Tres golets del Lech, que continua la seva ratxa golejadora de la setmana passada.
3-1 ha sigut el resultat final, victòria que novament té regust de "revenja" per la derrota de la primera volta malgrat fer un joc superior.
Molt bé, nois. Seguiu així, guanyeu la setmana que ve l'últim partit a Corbera, i acabarem 3ers, per darrera d'uns Palau i Masquefa intratables per a la resta.