Bloc dedicat al club, on volem penjar fotos, videos, comentaris ...

Cap de setmana - amistosos -

>> dilluns, 17 de maig del 2010

El Dissabte 15/05 es varen disputar dos partis amistosos davant el Sentmenat.

Primer el Pre A va patir una derrota pel resultat de 0 a 3, i va pagar la seva ineficacia davant la porteria visitant per un resultat injust pel joc que es va veure a la pista, si bé durant més percentatge de minuts, els blan-i-blaus, van portar més iniciativa i control de bola en el joc.

En les tres parts disputades, Mollet va moure poc la bola, i va jugar més al contraatac, però sempre sense encert davant el bon fer del porter del Sentmenat, o bé llençanla a llocs més dificils que si tiresin a porteria, la millor ocasió de gol que van tenir els locals ( un penal ), va anar a la creueta de la porteria.

En canvi a la porteria local, bona actuació del nostre porter i la defensa, però en les ocasions clares, els visitants no vam perdonar i vam demostrar tenir un equip treballat i una mica més conjuntat.Sentmenat equip, que podren veure evolucionar el proper cap de setmana en la final del campionat.

En el segon partit, l'equip benjamí, també va patir derrota davant del mateix club, pel resultat de 3 - 5, el partit es va jugar amb modificació del temps habitual ( 3 temps de 15 minuts corregut ) i el nivell vist a pista va ser força bo, tenim en conta que cap dels dos equips ha arribat a les series finals, la qual cosa parla molt bé del nivell que podem trobar en les finals.

El Sentmenat va mostrar un equip molt conjuntat i un nivell de joc força regular, amb idees ben clares i un estil de joc ben definit amb qualitat a sota els pals, si bé el control de bola i domini a pista va pertanyer més a Mollet, aquests moviments no tenien profunditat en ocasions, en altres la defensa i el bon fer del porter, desfeien el perill, els blan-i-blaus amb joc ràpid i molt bona definició, mai vam patir pel resultat, que només en els últims minuts, potser una mica relaxats, es va retallar fins al definitiu 3 - 5