Mollet HC - Passió per l'hoquei

Bloc dedicat al club, on volem penjar fotos, videos, comentaris ...

El Pre A y el Ben A s'acomiaden de la lliga amb victoria

>> dimecres, 12 de maig del 2010

El darrer cap de setmana tots dos equips s'en vam acomiadar de la competició amb victòria, si bé, els dos partits vam ser una mica fluixos.

Pel matí, els petits visitavem Corbera, l'equip local es va presentar amb la abséncia del seu porter i sense canvis, tot i això no ho vam posar gens fàcil, va ser un equip molt lluitador el qual va tenir les seves ocasions, de fet de bon començament es vam avancar en el marcador, però la sensació, era que quan els molletencs apretesin, això no tenia color, i de fet va ser així, en pocs minuts vam capgirar el marcador amb diversos gols. 

La segona part va ser una cópia de la primera, pasavem els minuts, marcador 0 - 0, Corbera va fer dos pals, i de sobte tres jugades del Mollet i partit resolt.  A la tercera i definitiva part, amb repartiment de minuts, i sense presió el joc vermell va baixar molt, i els locals vam intentar aprofitar la ocasió, però aqui vam aparèixer els millors minuts de Antonio, que com es té acostumat, va fer un recital a la porteria a la contra Mollet no va perdonar. Resultat final 0 - 3 pel Mollet i l'equip s'acomiada de la competició com a tercer de grup amb 24 punts, felicitats a l'equip per la seva bona tasca i el seu esforç. El proper Dissabte partit amistós amb el Sentmenat, equip que está classificat per la fase final. 


Per la seva banda el Benjamí A, també va acabar la seva participació a la lligeta amb victòria i com a tercer de grup per darrera de Torrelavit i Olesa.

El partit que ens va emfrontar amb el Martorell, va ser molt aburrit, amb un joc molt espés i molt trabat, la qual cosa va afavorir a l'equip visitant, que de bon comencament es va trobar amb un 0 - 2 a favor, a vegades la precipitacions en les pasades, unes altres la voluntat de intentar fer gols a sobre del porter, i la poca mobilitat de la pilota feiem molt dificil la remuntada, els canvis i les indicacions no vam aconseguir en aquest cas resultat, al descans es va arribar amb derrota per la minima per 1 - 2. A la segona part vam comencar de la mateixa manera i encara que es va retallar diferéncias, els visitants es vam tornar a foradar la porteria 2 - 3 i les idees no funcionavem. Aquí tot va camviar en pocs minuts, si bé el joc no es pot dir que millorés molt, es vam trobar amb un penal, i dos minuts de jugades ràpides, i de sobte el marcador es va capgirar 5 - 3, marcador que va resultar definitiu, mal partit però bon acomiadament, tercer joc a la classificació la qual cosa es pot considerar força bona.

Publica un comentari a l'entrada

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP